Aprašymas:

Edgeless Pliušinis rankšluostį, yra didelio svorio Mikropluošto, kad niekada Krūva-Iki.GERIAUSIŲ edgeless rankšluosčiai niekada kasytis paviršiaus ir turi flush kraštus.Tikrai 100% mikropluošto su be KRAŠTŲ.

Be Kraštų = Ne Daugiau Įbrėžimų ir Marring produkto išimant.Tik ne krūva rankšluosčiu, kad yra subtilus visų paviršių.edgeless ne apsiūti kraštą 100% nulio nemokamai!

Neįtikėtiną sukibimą pašalinti vaškai lengviau!

Edgeless Poliravimo Rankšluosčiu megzti specialiai vaškas ir lenkų šalinimas.

Šiuos tankus kilpos leistų audiniu patraukti vaškas ir lenkų likučių ir visiškai jį pašalinti

iš dažų paviršius geriau nei vidutiniškai mikropluošto rankšluostį.

Naudoti ši medžiaga, kitą kartą jūs vaškas savo automobilį.Ji yra minkšta liesti, kad yra ypatingai švelnus

jautriai aišku, kailis baigia.

Plius, audinys neturi apsiūti kraštai, bet ženklą ir žymas, dėl nulio mažiau.

Pabandykite edgeless poliravimo audinys su bet vaškas, lenkijos ar dažų hermetikų.

Jums bus nustebinti tuo, kaip daug lengviau pašalinti likučių, palyginti su įprastinės

DUK:

Q: Kiek tai užtruks gauti man?

A: Paprastai sklypo užtruks 15-20 dienų gauti jums, bet kartais tai užtruks 2 mėnesius (Brazilija gali būti nuo 3 mėnesių) už kažką, už mūsų pasiekti transportavimo metu.Jei jums nereikia gauti sklype per 2 mėnesius, tai atrodo, kad sklypas yra pamestas ar ką nors kita, galite atidaryti ginčų ir mes, būtų grąžinti jums.Tikimės jūsų supratimo ir ačiū.

Q: ar galiu pasirinkti kiti siuntimo būdai?

A: Taip, jūs galite pasirinkti siuntimo būdų, kai jūs pateikiate užsakymą.Ačiū.

Q: ar galiu gauti tam tikrą nuolaidą?

A: Atsiprašau, apie tai.Visos kainos puslapyje yra palankiausias kainas mes galime pasiūlyti.Bet jūs galėtų gauti tam tikrą kuponų mūsų parduotuvės puslapyje.Ačiū.

Q: Kodėl trunka taip ilgai, siekiant gauti grąžinamąją išmoką?

A: nesijaudinkite, paprastai tai užtruks 5-20 darbo dienų, kad gauti grąžinti atgal.Jei ne, jums reikia eiti prašyti Klientų Aptarnavimo padėti.Ačiū.

Q: Kiek bus tau ženklas ant sklypo?

A: putų pistoletas, mes paprastai ženklo $10 siuntinių.Už, polisher mašina, mes norėtume pažymėti $30-50. Kaip įprasta, mes negali ženklo prekes, kaip dovana.Prašome atkreipti dėmesį, yra 4 rūšių putų pistoletas, kuris bus tiesiogiai tvarko Euromoda.lt Sandėlio, todėl mes negalime įdėti mažesnę kainą dėl šių sklypų.Ačiū už supratimą.Tuo pačiu metu, šioms šalims gali būti taikomos tik realiomis kainomis: Australija, Indonezija, Izraelis, Japonija, Pietų Korėja, Meksika, Rusija, ir Jungtinės amerikos valstijos.

Q: "aš nenoriu, butelis putų pistoletas, jūs galite parduoti likusios dalys atskirai?

A: Taip, mes galime jums parduoti tų dalių, bet kaina beveik identiška su butelio.Ir gali būti, kad mūsų putų lance negalėjo tilpti į savo butelį.Taigi, mes rekomenduojame pirkti visą putų pistoletas.Ačiū.

Q: ar galiu gauti butelis be logotipo?

A: Taip, mes turime butelių be logotipo.Jei užsakysite 2 gabalus, išsiųsime buteliai su logotipu.Užsakymo suma per 12 gabalus, mes išsiųsti buteliai be mūsų logotipas.Jei norite, kad visi buteliai su logotipu, prašome palikti žinutę.Ačiū už supratimą.

Q: stebėjimo būsenos parodo pristatymo nepavyko, ką aš turėčiau daryti?

A: Dėl šios padėties, jums gali reikia pasiimti siuntinį sau vietos pašto tarnyba su sekimo numerį, arba paprašyti, kad darbuotojai yra padėti jums sekti sklypas.Todėl atsiprašome už nepatogumus.

Q: Kodėl yra nedidelis antgalio varžtą sklype?Kas tai?

A: Ten bus maža antgalio varžtą(1.1 mm) mažesnio slėgio poveržlės.Jei putų pistoletas veikia gerai, tada ji nebūtinai turi būti pakeistas.Ačiū.

Q: Kas yra darbo slėgis, jūsų putų pistoletas?

A: darbinis slėgis mūsų putų pistoleto vamzdis tarp 100-168 baras.

Q: Kas yra skirtumas tarp juodos spalvos ir bespalvis, viena iš jūsų putų pistoletas?

A: Bespalvis reiškia žalvario adapteris.Ir Juodas stovai, plastiko plokštę.Abu jie yra tokio pat dydžio, jie yra tiesiog pagaminti iš skirtingų medžiagų.Taigi jūs galite pasirinkti vieną.

Q: Kodėl stebėjimo būsenos ne pakeisti visą ilgą laiką?

A: Tai užima daug laiko laivybos bendrovė stebėti prekių ir atnaujinti stebėjimo informacija, ypač tuomet, kai prekės pagal transporto skirtingų transporto sandėliai.Tikiuosi jūsų supratimo.

Q: ar galiu gauti skaitmeninės sąskaitą faktūrą?

A: Taip, prašome pateikti mums jūsų E-mail.Mes reikštų siųsti jį jums.Ačiū.

  • Prekės Pavadinimas: MJJC
  • Prekės Skersmuo: 40cm
  • Elemento Ilgio: 40cm
  • Elemento Aukštis: 0.3cm
  • Elemento Plotis: 40cm
  • Medžiagos Tipas: Mikropluošto
  • Elemento Tipas: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
  • Specialios Funkcijos: rankšluosčiu automobilių valymas
  • Prekės Svoris: 60g

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

Šeimos Kalėdų Megztiniai Tėvas, Motina, Dukra, Sūnus Atitikimo Komplektus Ieškoti Naujų Metų Vaikai Hoodies Drabužių Mamytė Ir Man Drabužius Susijusios

Šeimos Kalėdų Megztiniai Tėvas, Motina, Dukra, Sūnus Atitikimo Komplektus Ieškoti Naujų Metų Vaikai Hoodies Drabužių Mamytė Ir Man Drabužius


Kaip pirkti 3 drabužiai mergaitė /berniukas ir mama,Tėtis?1 žingsnis: pasirinkite spalvą ir dydį mergina.Tada spustelėkite pridėti į krepšelį .2 žingsnis: Tęsti Apsipirkimą , norėdami pasirinkti spalvą ir dydį mama.Tada pridėkite jį į krepšelį.3 žingsnis: Tęsti Apsipirkimą , €10.63

€5.84

Cole Srovelė Dienų Thunder Marškinėliai Mello Yello 51 Susijusios

Cole Srovelė Dienų Thunder Marškinėliai Mello Yello 51


Gerbiamas kliente, Visi T shirts yra Azijos Dydis, Pls patikrinti dydžio diagramos, kai priėmimo tvarka! 1.Kai jūs žinote, kad jūsų kūnas matavimais,konsultuoja dydžio diagramos produktų puslapių faktinio prekės matavimai, siekiant nustatyti, kuris dydis jums reikia pirkti. 2.Prašome €9.03

€4.78

Nemokamas pristatymas hangKai 2-taktų 6 KW jūrų pastumtas, benzinas valties variklių priedai traukti pradeda Susijusios

Nemokamas pristatymas hangKai 2-taktų 6 KW jūrų pastumtas, benzinas valties variklių priedai traukti pradeda


Nemokamas pristatymas hangKai 2-taktų 6 KW jūrų pastumtas, benzinas valties variklių priedai traukti pradeda Apmokėjimas : 1. Kai kurios nuotraukos nuorodą, tiesiog yra nuoroda TIK,konkrečių prašome natūra dominuoti arba kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos. 2. Euromoda.lt €39.45

€36.29