• Vyriški Dviratininkas Punk Trucker Kelnes Fob Juoda Keychain Jean Piniginės Grandinės IL-89 0
  • Vyriški Dviratininkas Punk Trucker Kelnes Fob Juoda Keychain Jean Piniginės Grandinės IL-89 1
  • Vyriški Dviratininkas Punk Trucker Kelnes Fob Juoda Keychain Jean Piniginės Grandinės IL-89 2

Vyriški Dviratininkas Punk Trucker Kelnes Fob Juoda Keychain Jean Piniginės Grandinės IL-89

€16.03
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Grandinės

Meterial: 100% Metalo

Pagrindinė Spalva: juoda

Ilgis : apie.27.5 colių(70cm)

PRISTATYMAS

Greitai ir Saft Pristatymas,Atidžiai Pakavimo

Visas sklypas sekimo numerį

Į mus : pagal Epacket 7-14 dienų

Kitų countrie: Kinija Po 14-21 dienų

Mokėjimo

* Jūs galite sumokėti elementą: Kredito korteles , realaus laiko banko pervedimai , neprisijungęs mokėjimus ( banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

* Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Euromoda.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra statisfied su juo.

Grąžinimo Politika

mes norime, kad jūs patenkintas savo pirkiniu, tačiau mes suprantame, kad kartais jums gali būti patenkintas pirkti, jūs turite padaryti kaip elementą, gali netikti arba jūs tiesiog pakeisti savo mintis.Dėl šios priežasties mes turime paprastą lengva vargo, Keitimo, Grąžinimo ir Kredito Politika:

Susisiekite su mumis per E-mail, ir mes turėsime atitinkamą susitarimą už jus.Visi tyrimai bus atsakyta per 24 valandas.

Jūs turite būti postmarked atgal į mus per 7 dienas nuo tada, kai turtas buvo gautas.Mes labai rekomenduojame, kad jūs apdrausti savo paketą, mes nesame atsakingi, jei grįžo daiktai negali atvykti į jav.

Prekės (- ių) turi būti grąžinamos originalioje būklės, kaip mes išsiųstas jums.Grįžti laivybos mokesčiai bus būti pirkėjo atsakomybė.

Jei neigiamų atsiliepimų yra paskelbtas prieš bandant išspręsti šią problemą, mes pasiliekame teisę priimti neigiamą grįžtamąjį ryšį, kaip galutinę rezoliuciją šiuo klausimu ir grįžti nebebus priimamos.

Jei pirkėjas neteisingai mūsų prekės aprašymas prieš siūlymą, kad prekė yra netinkami, mes ne pasiūlyti keistis.

Atsiliepimai

Mes labai vertiname jūsų verslą, ir tikiuosi, kad jūs turite labai maloni patirtis.Savo teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums ir mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą mainais.Tačiau, jei turite bet kurį klausimą, susisiekite su mumis ir leiskite mums ją išspręsti kartu.

  • Prekės Pavadinimas: crazy medžiotojas
  • Elemento Tipas: Raktų Pakabukai
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Formos\modelis: Kita
  • Stilius: Madinga
  • Lytis: VYRAI
  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Metalo Spalvos: Antikvariniai Bronzos Padengtą

Katya Penzina
2020-10-22
4/5
The chain cells do not correspond to the declared, but in general the goods are quality.

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

Reguliuojamas Profesionalus LED LBPS900 Vaizdo Šviesos DV Lempos Canon/Nikon/Sony DSLR DV kamera Kamera Lempa su Baterija+Kroviklis Susijusios

Reguliuojamas Profesionalus LED LBPS900 Vaizdo Šviesos DV Lempos Canon/Nikon/Sony DSLR DV kamera Kamera Lempa su Baterija+Kroviklis


Išsamus funkcijų: 1. Naudoti didelio ryškumo LED šviesos šaltinis; 2. Energijos taupymas ir aplinkos apsauga: maksimali galia yra apie 10W; 3, įvairesnių švitinimo: astigmatizmas 90 °, 45 °, koncentruotos ir tolygiai; 4. Didelis apšvietimas: apšvietimo, kaip aukštas, kaip 900lux(1 metras);

€73.13

6/8/10 Natūralios Rudos Opalas Akmuo, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo Susijusios

6/8/10 Natūralios Rudos Opalas Akmuo, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Zawalcowany Apyrankės Aksesuarai Apvalus matinis/sklandų Mineralų Karoliukai 15 "


Produkto Informacija ☺ Medžiaga : Ruda Opal Karoliukai ☺ Spalva : Ruda ☺ Dydis : 6/8/10mm pasiimti ☺ Quantites : 6mm apie 61pcs/kryptis, 8mm apie 46pcs/kryptis 10mm apie 36pcs/kryptis ☺ Platus Pritaikymas : Puikiai tinka PASIDARYK pats €4.43

€2.22

Be Formalino 300ml Magic Master Keratino Tiesinti Plaukų Gydymą +300ml Valymo Repair Šampūnas pažeistiems Plaukams Susijusios

Be Formalino 300ml Magic Master Keratino Tiesinti Plaukų Gydymą +300ml Valymo Repair Šampūnas pažeistiems Plaukams


Be Aštraus Kvapo Karšto Pardavimo 300ml Magic Master Keratino Tiesiai į Plaukų Gydymą ir 300ml Valymo Šampūnas Prieš Keratinas kaina, includ : vienas gabalas 300ml Magic Master Keratino vienas gabalas 300ml Valymo Šampūnas [xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos €73.71

€19.90