• Lenovo IBM ThinkPad t440s t450s ventiliatorius nešiojamojo kompiuterio aušinimo CPU ventiliatorius radiatoriaus 04X0444 0
  • Lenovo IBM ThinkPad t440s t450s ventiliatorius nešiojamojo kompiuterio aušinimo CPU ventiliatorius radiatoriaus 04X0444 1

Lenovo IBM ThinkPad t440s t450s ventiliatorius nešiojamojo kompiuterio aušinimo CPU ventiliatorius radiatoriaus 04X0444

€24.65
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Sąlyga

Nauja

ApplicationLenovo FRU

Suderinama Modelis Lenovo Thinkpad T440S T450S

Paketas apima

1 vnt

Pastaba

Patikrinkite Picutre ar FRU prieš pirkti šią prekę.

Specialių NoticePlease patikrinti jūsų ekrano dydis, rezoliucija, kad prieš pateikiant

Jei jums reikia skubiai pristatymo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo ir naudojimo DHL pristatymo.Bet jūs turite būti krovinių.ačiū

Pristatymas

1. Mes siūlome you90 dienų garantija.

2. Mes tikriname vienas prieš pristatymas,100% workingwell prieš pristatymas.Prašome būti tikri, pirkti.

3. Mes turime profesionali komanda pack tai labai gerai būtų išvengta žalos, todėl nereikia nerimauti dėl paketą.

4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija (dažniausiai pirkėjai turės grąžinti problema komponentai, kaip visą paketą.)

5. Pakeiskite nauja ir gera, jei turite padirbtų produktų.Tačiau įsitikinkite, kad nėra naudojama, o ne piktavalių sugadintus.

6. Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo ir rašyti"dovana"dėl pristatymo lape.Prašome useregular postaland mums sekimo numerį.Kai tik gausime elementus, mes ir remontuoti juos arba mainų jas kuo greičiau.

7. Prašome patikrinti, siuntinių išvaizda, atidžiai, kai jūs jį gauti ir patvirtinti, jei yra išvaizda lūžių.Jei jis pažeistas, nenaudokite pasirašyti ir pateikti nuotraukų paketo, taip pat įrodymo dokumento iš savo vietos post office.Mes stengiamės padėti jums išspręsti problemą.

8. Jei radote produktas neveikia normaliai, pleasecheck twiceto patvirtinkite jį ir kreipkitės į mus ne pirmą kartą.Klientas turi sumokėti už grąžinimo, laivybos mokestis.Mes atsisakyti bet pinigus už tikslas, priežastis ir žalą, atsiradusiems dėl savo netinkamo įdiegimo.

9. Svarbūs Patarimai:

Prašome bandymų, kol tvirtinimo ir nereikia pašalinti ženklą, prieš jums patvirtinti, kad produktas nebuvo jokių problemų.Jei esate ne profesionalas, todėl nereikia jų montavimas.Pirkėjas kartą pašalinti ženklą, mes don ' t pasiūlyti jokių garantijų.

10. Jeigu esate patenkinti produktais po bandymo, tada jūs galite įdiegti savo kompiuteryje.Jei jūsų netenkina , prašome susisiekti su mumis laiku, tai yra mūsų biure valandos:nuo pirmadienio iki šeštadienio 9:30 am iki 6:30 pm.(Kinija, darbo laikas).Mes stengiamės padėti jums, ačiū !

Grąžinimas ir Garantijos

1. Jei perkate klaidingą daiktų ar nenorite elementą, kad jums nupirko, galite grąžinti ją atgal į jav within3-5 dienas, bet jūs taip pat turėtų pasiūlyti, laivybos mokestis.Ačiū.

2. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekė yra grąžinama theiroriginal būklės.

3. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

5. Pirkėjui bus grąžinti laivyba išlaidos , jei ji yra pažeista sau ar kad neteisingą produkto.

6. Kai gauna elementus, mes grąžinsime jums nedelsiant.

7. Jūs have7 daysto susisiekite su mumis and30 daysto grąžinti ją nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau than7 dienų, tai laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

Atsiliepimai

T1. Mes esame priklausomi nuo ourreputation ir klientų satisfactionto pavyks.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Pleaseleave gera feedbackwith 5 starsif esate patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2. Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jūs vyras, ir willdo mūsų bestto problemoms spręsti.

3. Pleaseemail usbefore paliekant anynegativefeedback arba atidarymo anydisputeon svetainėje.mes pasiūlysime jums geriausią sprendimą, išspręsti savo problemas, mes niekada tegul mūsų klientams prarasti savo pinigus.Jūsų supratimas bus labai dėkingi!

4. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Dėl laiko skirtumo, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų klausimus iš karto.Prašome allow24 verslo hoursfor mums atsako.Mes stengiamės, kad padės jums ne kartą.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą !

Jūsų palaikymas ir supratimas yra labai dėkingi.

Ačiū.

  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Tipas: Vieną Gerbėjai
  • Radiatoriaus Rūšis: Oru aušinamas
  • Modelio Numeris: t440s t450s
  • Medžiaga: Aliuminio & Plastiko
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: 12.5
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

LT-100 Skysto metalo šiluminio laidumo pasta, Tepalas CPU GPU Aušinimas skysčiu ultra 128W/mK 1.5 g 3g Junginys tepalas aušinimo Susijusios

LT-100 Skysto metalo šiluminio laidumo pasta, Tepalas CPU GPU Aušinimas skysčiu ultra 128W/mK 1.5 g 3g Junginys tepalas aušinimo


LT-100 Skysto metalo šiluminio laidumo pasta, Tepalas CPU GPU Aušinimas skysčiu ultra 128W/mK 1.5 g 3g Junginys tepalas aušinimo Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės.Savybės: Sutarimu su RoHS ir REACH aplinkos apsaugos reikalavimus.LT-100 yra skysto metalo terminio junginys, remiantis €7.07

€5.09

Originalus laptopo heatsink aušinimo ventiliatorius cpu aušintuvo TOSHIBA P300D P300 P305 A300D aušinimo heatsink Susijusios

Originalus laptopo heatsink aušinimo ventiliatorius cpu aušintuvo TOSHIBA P300D P300 P305 A300D aušinimo heatsink


Originalus laptopo heatsink aušinimo ventiliatorius cpu aušintuvo TOSHIBA P300D P300 P305 A300Dcooling heatsink normalus bandymas šilumos laidumas

€4.10