• Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis 0
  • Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis 1
  • Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis 2
  • Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis 3
  • Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis 4
  • Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis 5

Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis Sumažinta kaina

€40.19 €32.16
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Bambuko Vonia Dėklas Aukščio Bagažo Vonios kambarys, Vonia Organizatorius su Knyga Tablet Vyno taurė Taurė Rankšluosčių Laikiklis

ECO-FRIENDLY -100% PREMIJĄ BAMBUKO MEDIENOS:Profesionaliai sukurtas su aukštos kokybės vandeniui ir rūdžių įrodymas medžiagų, siekiant užtikrinti neprilygstamą patvarumą bei ilgalaikį vartojimą.Geriau yetIt yra Eco-Friendly ir nepalyginamai patvarus, kaip ji yra atspari vandens ir žada pateikti super komfortas gyvenimą.

VISIŠKAI NAUJAS DIZAINAS.Tai aukštos kokybės vonia dėklas turi viršutinę dizainas su madingas medžio apdaila padarė šio produkto tapti nuostabus baldai užpildyti savo vietos.Su savo kolonėlė, 2, sulankstomas kojas, jūs galite transformuoti vonia plokštelę į mielas lova dėklas.

REGULIUOJAMAS IR ATSPARUS SLYDIMUI -Tai Vonia Caddy Dėklas buvo Specialiai Sukurta, kad Tilptų Dauguma Vonios Rinkoje.Ji turi Didžiausią Ištraukiamas iš Šonų iki 95cm ir neslidus Silikono Rankenos Apsaugoti Vonia Caddy Stumdomas.

MULTI-PURPOSE -nesvarbu, ką jūs norėtumėte, o jums atsipalaiduoti vonioje, mūsų caddy gali jai pritarti - yra knyga ar tabletę stovo skaityti, vyno stiklo laikiklį ir išmaniųjų telefonų lizdą.

Palepinkite Save Labiausiai Atpalaiduojanti Vonia Patirtimi Ir Mėgautis Prabangus Namų Kurortinis Gydymas.Natūralaus Bambuko Atsparus Vandeniui Vonia Caddy Dėklas Organizatorius Vonia Stuff ir Elektronikos Priedai.

Reguliuojamas skaityti stendas su galinis dangtelis, skirtas apsaugoti mažas tablečių

Reguliuojamas Ginklai (iš 29.5 colių 42,9 colių - Tinka daugumai vonios),Ištraukiamas Kojų (iki 10.4 colių)

Lengva Skaitymo ir Žiūrėjimo - Mūsų nerūdijančio plieno skaityti stelažo, gali būti reguliuojamas 3 pozicijos puikus žiūrėjimo kampas savo knygą, azine, e reader ar tabletę.

Organizacinė ir Funkcionalus: Daug skyrių, laiko tarpsniai, ir padėklai skirtingų dalykų, naudoti.

Puiki Dovana!Jis gali būti labiausiai vertinama dovana kiekvienam naujus namus, savininkas arba naujas šeimos, kaip Vestuvių dovana!

Pastaba: Atsargiai turi būti imtasi, kai naudojate elektros elementus, vonia caddy.

Spalva:Mediena spalva

Medžiaga:Nanzhu

Dydis:95*23*3cm

Pakuotės Turinys:

1*Bambuko Vonia Dėklas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie sekimo numerį atnaujinti:

Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!

Laikas siunta:

Visi produkto galime pristatymas per 2~5 savaitės dieną, dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.

Pristatymo terminas:

Dėl force majeure veiksniai: uraganai, rainstorms įtakos skrydžiams.Pirmaujanti logistikos vėlavimo.Esame sąžiningi pardavėjai, neleis jums patirti jokių nuostolių.Prašome suteikti logistikos įmonė, šiek tiek perdirbimo metu, mes laukti paketą, kad pasiektų jūsų pusės.

Jei jūsų logistikos informacija atvyksta į vietinį pašto skyrių:

Jei vietos pašte, ar nebuvo su jumis susisiekti, kreipkitės į vietinį pašto kuo greičiau gauti savo paketą.Kitaip, viršvalandžiai gavimo sklypai, vietos pašte bus grąžinti savo sklypo, pasekmes savęs atsakomybę.

Apsaugos laikas bėga:

Kai mes baigė laikas siunta, jei produktas, apsaugos laikotarpis baigiasi, prašome pratęsti produkto apsaugos laikotarpis sau ar susisiekti su mumis, Prašome don ' t open ginčo tiesiogiai.

Importo muitai:

Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba Siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė

Kai gaunate prekes, jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis ir nėra tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pažadą mes jums patenkintas sprendimą po to, kai mes jį patvirtinote.Mes taip pat suteiks jums teigiamai.

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5 Žvaigždės .Kai jums rodyti jūsų gražus vaizdas apie mūsų grįžtamojo ryšio zonos, prašome išsiųsti pranešimą pasakykite mums, kitą, kad susisiekti su manimi, bus papildomas netikėtumų.

Q: Kaip gali sekti mano sklypo?

A: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Q: Kaip mažmeninės ar didmeninės pasiūlyti didmenines kainas, jei aš daug daiktų?

A: Jei jums reikia nusipirkti daug dalykų, tuo pačiu laiku, prašome kreiptis į mane pirmą kartą.aš jums pasiūlys konkurencingas didmenines kainas .

  • Yra Ištraukiamas, ar Ne: Taip
  • spalva: Medienos spalva
  • Dydis: 95*23*3cm
  • Medžiaga: Nanzhu
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: vonia dėklas
  • Pakuotės Turinys: 1*Bambuko Vonia Dėklas
  • Savybė: Ištraukiamas

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

Mados Veido Valymą Kosmetikos Priemonė Black Dot Spuogas Grožio Sveikatos LED Ekranas Dulkių siurblys Susijusios

Mados Veido Valymą Kosmetikos Priemonė Black Dot Spuogas Grožio Sveikatos LED Ekranas Dulkių siurblys


Aprašymas: Medžiaga: ABS+PP Elektros energijos tiekimo būdas: USB įkrovimo kabelis Baterijos talpa: 400mA Įkrovimo laikas: 1 valanda Naudojimo laikas: 1 valanda (didžiausias siurbimo įranga) Gaminio dydis: 19 * 4.5 * 3cm Funkcijos: 3 pavarų, 3 režimai, 6 pakeitimas vadovai PASTABA: 1. €19.09

€10.12

Faroot 70x140cm Mikropluošto Kelionės Rankšluostį Absorbentas Pluošto Paplūdimio Džiovinimo Washcloth Dušo Susijusios

Faroot 70x140cm Mikropluošto Kelionės Rankšluostį Absorbentas Pluošto Paplūdimio Džiovinimo Washcloth Dušo


Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Mados Dizaino, 100% visiškai Naujas, Aukštos kokybės Produkto Detalės: Minkštas,patogus,apsaugoti jūsų odą Mikropluošto turi stiprią vandens absorbcijos

€3.85