• BQ Edison 3 grūdinto stiklo Tablet stiklo screen Protector 9H 0
  • BQ Edison 3 grūdinto stiklo Tablet stiklo screen Protector 9H 1
  • BQ Edison 3 grūdinto stiklo Tablet stiklo screen Protector 9H 2

BQ Edison 3 grūdinto stiklo Tablet stiklo screen Protector 9H Sumažinta kaina

€7.06 €5.65
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

BQ Edison 3 grūdinto stiklo Tablet stiklo screen Protector 9H

PAKUOTĖ:

1X Premium grūdintas stiklas mobile screen Protector.Apsaugoti jūsų telefoną nuo smūgių ir lašai.

Apsaugos priemonės išsiųsti:

Ilgis: 25.0 plotis: 16.9 cm

Ši prekė išsiunčiama URMU, tai yra, net jei naujas nevykdo bet kokio dėžutėje lizdinės plokštelės arba pakuotės.

Ne cleaner kit, be alkoholio servetėlės, Nr. lizdinės plokštelės arba dėžutės yra įtrauktas todėl jie yra pigesni ir nėra būtini tinkamai įrengti.

Labai svarbu, kad Smarphone ekranas visiškai švarus prieš įdėdami grūdintas stiklas raštas, kitaip milteliai dalelę gali būti paliktas tarp grūdinto stiklo raštas, ir ekrano stiklo.Lakštai yra 100% skaidrus .Išorinis sluoksnis stiklas anti-scratch ir su anti-tepalo savybes (pirštų atspaudų pažymėtos mažiau) .Maksimali apsauga jūsų mobiliojo telefono ekrane.Nenutrūktų į kritimo, jis yra patogus, lengvas ir lengvai įdėti.Jie yra 0,33 mm storio ir 9H kietumu.Pagal užsakymą pagaminti mobilųjį jūs pasirinkote.Negadina jutiklinio ekrano funkcionalumas Ir jie nepalieka jokių atliekų, todėl jie yra lengvai keičiamais: Aukščiausios kokybės intervale, crista apsaugos .

Pirkti daiktą su MUMIS apima, nepažeistos priėmimo draudimas: Jei prekės yra jums sugadinti transporto mes perimame siunta naujas punktas papildyti gavo su žalos.

Norint naudoti šią paslaugą, susijusią su straipsnio:

1 ) atidarant paketą prekė turi būti pažeista, jokios žalos įrenginiui yra leidžiama, arba po punktas buvo įdiegta.

2) mes turime patikrinti, ar žala straipsnis: jums reikia susisiekti su mumis per "eBay" pranešimų sistemą ir rašyti mums nurodo problemą ir pridėti nuotrauką raštas, kuriame žala yra vertinama.Patvirtinus pakaitos produktas bus siunčiami.

Atkreipkite dėmesį į šiuos įspėjimus apie šios rūšies produktai:

Labiausiai grūdintas stiklas apsaugų palikti kelių centimetrų atidengta ant kraštų, telefonas, siekiant palengvinti montavimą.Tai priklauso nuo to, terminalo modelį, bet įvyksta daugiausia terminalai, kurie turi 2,5 D kraštas kristalų (suapvalinta, lenktas arba cilindro briaunų).Jų raštas turi būti apie milimetrus nuo krašto terminalo galuose.Labai svarbu, kad grūdintas stiklas klausos apsaugos priemonės yra tokios, nes jie yra kieti, ir ne pegan šioje srityje, todėl gynėjas negali cubrirla ir pakilti, I 'd imtis dulkių ir oro.

Gynėjas gali padengti priekinė kamera be jo įtakos vaizdo kokybę, bet tai neturėtų padengti artumo jutikliai veiktų tinkamai telefonas.

Nuotraukos ne visada atspindi 100% kaip produktas išlieka.

Vaizdus, rodomus gali šiek tiek skirtis nuo galutinio produkto.Nes tai ir yra foto ir ji ne visada gauti geriausią arba todėl, kad ji šiek tiek keičia formos raštas dėl modelio patobulinimai ar gamintojo sprendimą.

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

6/8/10 Natūralios Rudos Opalas Akmuo, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo Susijusios

6/8/10 Natūralios Rudos Opalas Akmuo, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Zawalcowany Apyrankės Aksesuarai Apvalus matinis/sklandų Mineralų Karoliukai 15 "


Produkto Informacija ☺ Medžiaga : Ruda Opal Karoliukai ☺ Spalva : Ruda ☺ Dydis : 6/8/10mm pasiimti ☺ Quantites : 6mm apie 61pcs/kryptis, 8mm apie 46pcs/kryptis 10mm apie 36pcs/kryptis ☺ Platus Pritaikymas : Puikiai tinka PASIDARYK pats €4.43

€2.22

LAOA 8inch Užspaudimo Įrankiai Adatos Replės Multitool Replės Kabelį Wire Stripper Aalicate Ilgos Replės Su Užrakinimo Funkcija Susijusios

LAOA 8inch Užspaudimo Įrankiai Adatos Replės Multitool Replės Kabelį Wire Stripper Aalicate Ilgos Replės Su Užrakinimo Funkcija


Savybės: Medžiaga:, Kad tiekėjas yra pagamintas iš SAE1060 legiruotojo plieno.Pjovimo peilis yra aukšto dažnio terminio apdorojimo, kad būtų patvari ir jų stiprus Rankena: Guma padengta rankena patogiai paimti ir nėra nusimesti lengva, kai laikymo Saugumą: Cinko lydinio užrakinti, gali užrakinti, €23.62

€18.65