• Kalėdų Skatinimas! Juvelyrika Priėmimo Priemones, 220V Akmenų mūrijimas Mašina Terminio Vakuuminio Micro Vaškas Nustatymo Mašina 0

Kalėdų Skatinimas! Juvelyrika Priėmimo Priemones, 220V Akmenų mūrijimas Mašina Terminio Vakuuminio Micro Vaškas Nustatymo Mašina Sumažinta kaina

€95.12 €65.64
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

Aprašymai:

Micro vaškas parametrai tampa labai populiarus juvelyrikos gamybos.Šiandien, technologijos, šilumos mikro parametrai taikoma anksto technologija užsienyje, dabar mes išrado naują ir nešiojamų "Vauum Šilumos Micro Vaškas Nustatymo Mašina".

Praktinis micro vaškas nustatymo mašina yra ne tik mažas dydis, apskaitos mažoje erdvėje, lengvas, graži išvaizda, lengva judėti, gali būti "2 asmenims dirbti kartu", bet taip pat paprasta operacija, o ne dideles importuojama mašinos, kaina yra maža, palyginti su didelių mašinų perkamos užsienyje išlaidas.It\ \ 's praktiška ir patogu.

Rinkinys ateina su 2 rašikliai, 6 patarimai, 6 plokštės, 2 vamzdžiai, 1 šildymo dalis, 1 dulkių dalis.Galimos spalvos: Mėlyna, Žalia, Rožinė, Juoda.

Prašome palikite mums pranešimai spalvų, kad norite, jei turite konkrečių reikalavimas spalva, jei galite pateikti užsakymą, arba mes\'ll siųsti spalva atsitiktinai, ką turime sandėlyje.Ačiū.

Parametrai:

Modelio Nr.: HJ-90X

Įtampa: 220V,

Dažnis: 50Hz,

Galia: 35W/70W,

Atstovas: WKA-35°C--WKA90°C,

Neto Svoris: 1.5 kg

Bruto Svoris: 2,0 kg.

Nuotraukos:

Mokėjimo

1. Apmokėjimas kreditine kortele, "moneygram", "western union" ir banko pavedimo(TT) galima Euromoda.lt.Jei norite, kad kiti mokėjimo terminai, pls leiskite mums žinoti, prieš pateikdami užsakymą.

2. Visiškai mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, kitaip užsakymas bus negaliojantys arba panaikina sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį, kai užpildyti pirkėjo informaciją.

Pakuotė

1. Visi produktai bus kruopščiai supakuotas ir išsiųstas jums elegantiška atveju arba kartono ar kitos pakuotės.

Pristatymas

1. Užsakymas bus išsiųstas per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.

2. Nemokamas pristatymas yra paprastai Kinija paštu, ir bus 10 30days priklausomai nuo paskirties vietos.Taip pat pls pastaba pakuotės turėtų būti mažiau nei 2 kg, jei per tą, pirkėjas turi sumokėti visą laivybos kaina.

3. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (jei norite deklaruoti prekes kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priėmimo tvarka)

Pranešimas: DHL/UPS/Fedex Express " paprastai trunka apie 3-5 darbo dienas iki paskirties vietos.Ir it\ \ 's apie 5-8 darbo dienas EMS arba TNT.

Paprastai Hongkong Post Oro Pašto ir Hongkong Post Oro Sklypo trunka nuo 7 iki 30 dienų, kad laivas pasaulyje.Pls susisiekti su mumis, jei jums yra įdomu, aukščiau laivybos būdas, mes taip pat galime suteikti jums geriausią sprendimą dėl kainos.Mes atsiųsime būdu, kuris, aišku, gali būti stebimi dėl atitinkamų interneto svetainėje.

Grįžti

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

3. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

4. Bet straipsniai, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po siunčiant atgal.

Atsiliepimai

1. Pirkėjas\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę, bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

  • Elemento Tipas: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
  • Elemento Ilgio: 28inch
  • sąlyga: 100% Brand New
  • Prekės Svoris: 1.5 kg
  • Pakuotės Matmenys: 28x14x12cm
  • Dažnis: 50hz
  • Bendras svoris: 2kg
  • Elemento Plotis: 12inch
  • Produkto Savybės: Nešiojamieji
  • Įtampa: 220V
  • Elemento Aukštis: 14inch
  • Prekės Skersmuo: 14inch
  • Atstovas: WKA-35C--WKA90C
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Galia: 35W/70W
  • Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas: Rotaciniai Įrankiai Ir Priedai
  • Modelio Numeris: HJ-90X

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

30 Greičio Vibratorius vyrams Pūlingas siurblys Sklandžiai liesti Oralinio sekso mašina Vyrų Masturbator žmogui Erotiniai žaislai vyrams Vibrador Blowjob Susijusios

30 Greičio Vibratorius vyrams Pūlingas siurblys Sklandžiai liesti Oralinio sekso mašina Vyrų Masturbator žmogui Erotiniai žaislai vyrams Vibrador Blowjob


Smurtinių kosmoso 30 Greičio Vibratorius, sekso žaisliukai vyrams Nekilnojamojo pūlingas Žodžiu Vyrų Masturbator vyras Seksualus žaislai Vibrador Gode Sextoys 1 .Mes ne siųsti jums už pradinį langelį,jei norite, originali dėžutė,pls mokėti už $2 už vieną langelį : reikia spausti €21.37

€15.38

Helovinas LED Moliūgų Šviesos Stiklo Šalis Šviesos Festivalis Dekoratyvinis Naktinis Apšvietimas Šalies Helovinas Apdailos Sidabro Aukso Dovanos Susijusios

Helovinas LED Moliūgų Šviesos Stiklo Šalis Šviesos Festivalis Dekoratyvinis Naktinis Apšvietimas Šalies Helovinas Apdailos Sidabro Aukso Dovanos


Helovinas LED Moliūgų Šviesos Paprastas Stiklo Festivalis Dekoratyvinis Naktinis Apšvietimas Kalėdos Žibintų Namų Šaliai Dekoro Rekvizitai Darbalaukio Papuošalai Ypatybė: Yra perjungimo režimas ir laiko režimas, laikmatis, 6 valandas visada. Gali būti dedamas į kambarį, €10.68

€7.26

31V 2A impulsinis Maitinimo šaltinis Adapteris 31V2A 62W Gamintojai Maitinimo Adapteris Įkroviklis Susijusios

31V 2A impulsinis Maitinimo šaltinis Adapteris 31V2A 62W Gamintojai Maitinimo Adapteris Įkroviklis


31V 2A impulsinis Maitinimo šaltinis Adapteris 31V2A 62W Gamintojai Maitinimo Adapteris Įkroviklis Specifikacijos: * Įvestis: AC 100-240V 50/60Hz 1.8 Max * Išėjimas: 31 V 2A * Max Galia: 62W * DC kištuko dydis: 5.5*2.5 MM Išorinis Diametras: 5.5 mm .Vidinis Skersmuo: 2,5 mm ) Suderinamas 5.5mmx2.1mm €11.39

€10.82