• 1Pcs BYEPAIN Reguliuojama Juosmens atrama Neopreno Diržai Superior Double Traukti Dizaino Atgal Paramos Juosmens Naudotis Petnešomis 0
  • 1Pcs BYEPAIN Reguliuojama Juosmens atrama Neopreno Diržai Superior Double Traukti Dizaino Atgal Paramos Juosmens Naudotis Petnešomis 1
  • 1Pcs BYEPAIN Reguliuojama Juosmens atrama Neopreno Diržai Superior Double Traukti Dizaino Atgal Paramos Juosmens Naudotis Petnešomis 2
  • 1Pcs BYEPAIN Reguliuojama Juosmens atrama Neopreno Diržai Superior Double Traukti Dizaino Atgal Paramos Juosmens Naudotis Petnešomis 3
  • 1Pcs BYEPAIN Reguliuojama Juosmens atrama Neopreno Diržai Superior Double Traukti Dizaino Atgal Paramos Juosmens Naudotis Petnešomis 4
  • 1Pcs BYEPAIN Reguliuojama Juosmens atrama Neopreno Diržai Superior Double Traukti Dizaino Atgal Paramos Juosmens Naudotis Petnešomis 5

1Pcs BYEPAIN Reguliuojama Juosmens atrama Neopreno Diržai Superior Double Traukti Dizaino Atgal Paramos Juosmens Naudotis Petnešomis Sumažinta kaina

€16.72 €10.03
  • Kitą dieną pristatymas
  • Aukščiausios kokybės
-
+

RM17744605850372551 Savybės:

1. Atitinka ir palaiko apatinėje nugaros, skatinant raumenų atsipalaidavimo ir tinkamai derinti nugaros ir padidina lankstumą, pilvo ir nugaros raumenys, juos išlaikyti šiltas.

2. Nustatyta, viduje-pilvo paramą, siekiant padėti paramą stuburo imtis svoris nuo apatinės nugaros dalies.

3. Orui iš nailono akių wrap su reguliuojamu kablys ir kilpa priekyje uždarymas turi diržo vietoje taip pat gumos stebėjimo išorėje pirmojo ir penktojo viešnagė.

4. Lengvas; Aptakus, stilingas, žemo profilio.Dėvėti viršuje arba po drabužiais.Skirtos pramoniniam ir (arba) asmeniniam naudojimui; bet profesija ir užduotis, kur tinkamas.

5. Idealiai tinka lengvas nugaros skausmas, atmainų, ar patempimų, naudingas, kai naudojama kartu su reabilitacijos programa.

Aprašymas:

1.Šis specialus atgal paramos petnešomis yra labiausiai tinkama dėl savo unikalios dvigubo traukti dizainas, išlaikant ne gabaritų ar sunkiųjų jaustis.

2.Vidinis wrap yra neopreno, kuris užtikrina komfortą, šilumą saugojimo ir puikų palaikymą su ne-tampus atgal gabalas ir fin palaiko išilgai nugaros.

3.Viršuje, kad yra du criss-cross tampus ir elegantiškas dirželiai, kad spauskite neopreno audinys toliau į kūną geriau parama, ir tuo pačiu metu išlaikant lankstumą šonuose, kad dėvėtojui nejaučia jokio diskomforto.

4.Atgal sąlygas, pavyzdžiui, radikulito, paslydo diskų, raumenų spazmai ir skausmai, susiję su nugaros sąlygų, pvz., disko išvarža yra veiksmingai sumažinti pritaikius tai labai veiksminga dvigubai paramos mechanizmą.Be to, šis diržas padės sumažinti gabenamos sukimo ir staiga vingiu; taip pat rekomenduojama asmenims, dalyvaujantiems darbo, susijusio su kėlimo sunkiųjų objektus.

Dydis:

S: 90cm*22cm / 35.4 colių*8.66 colių

M: 100cm*22cm / 39.4 colių * 8.66 colių

L: 1100cm*22cm / 43.3 colių * 8.66 colių

XL: 120cm*22cm / 47.2 colių * 8.66 colių

XXL: 130cm*22cm / 41.2 colių * 8.66 colių

Pakuotė:

1Pcs * Juosmens atrama Blet

Apie Mūsų Paslaugas

1.Mes siekiame, kad mūsų klientai'satisfaction.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(pašalinti švenčių dienomis).Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokio ryšio su mumis.Mūsų tikslas yra užtikrinti GERĄ Klientų Aptarnavimą.Taigi, mes visada stengiamės išspręsti bet kokią problemą turite.

3.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs ne gauti elementą 30 dienų.Nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

4. Pirkėjai yra atsakingos už bet kokius mokesčius ar pareigą sumokėti savo šalies

Apie Mokėjimą

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Apie Siuntos

1.Prekės bus išsiųstos per 1~3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo. (Dėmesio: neįtraukia savaitgaliais ir švenčių dienomis)

2.Mes tik laivas patvirtino, Euromoda.lt adresai.Jūsų Euromoda.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Mes paprastai laivas visame pasaulyje per Oro Pašto, Pašto Siuntimo Metodą.šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai siuntą visame pasaulyje naudojama imtis 10 iki 30 darbo dienų, išskirti, Šeštadienis & Saulės.

4.Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos

1. Mes siūlome 14 dienų grąžinimo politikos.Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo užsakymą, jei norite grįžti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs TURITE užduoti mums atgalinį adresą iš anksto, teikti konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir savo VARTOTOJO ID.

3. Mes grąžinsime Mokėjimo Sumą, kokius item, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas yra atsakingas už laivybos kaina grąžinamas prekes.

RM17744605850372553

  • Prekės Pavadinimas: BYEPAIN
  • Poveikis: Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: A0780
  • Medžiaga: Kompozicinės Medžiagos
  • Dropshipping: Taip

Gaminio Apžvalga

Panašūs produktai

Moterų ir Vyrų Atlapas Pin Doberman Sagė Madinga Susijusios

Moterų ir Vyrų Atlapas Pin Doberman Sagė Madinga


Gamyklos Tiesioginio Pardavimo Atlapas Pin Doberman Sagė -- ( 2 Spalvos Nemokamai Collocation ) Mieli draugai: Visų pirma,ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje! Patarimai: 1: Kai jūs lankotės mano parduotuvėje ir pirkti savo produktus, jei yra kokių nors abejonių ir klausimų, €4.92

€2.51

OOTDTY Susijusios

OOTDTY "Flash" Švytėjimas Verpimo Sukasi Tušinukas su LED Šviesos Žaisti Žaidimą Vaikams, Vaikams, Studentams, Žaislų Mokyklos Reikmenys


100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Daugiau likutis, geros verpti, kietas dizainas, geras pasirinkimas pramogų.Savo ruožtu metalo dalys pagal laikrodžio rodyklę įjunkite šviesą.Šis rašiklis yra puikus biuro darbuotojai ir studentai, ir labai, mąstymo, mokymosi ir sumažinti nerimą.Pažangus €3.64

€2.65

Pokemon Pliušinis Iškamša Žaislas Raudona Gyarados Gyarados Super Raudona Gyarados Gyarados Magikarp Evoliucija Edition Pliušinis Lėlės Susijusios

Pokemon Pliušinis Iškamša Žaislas Raudona Gyarados Gyarados Super Raudona Gyarados Gyarados Magikarp Evoliucija Edition Pliušinis Lėlės


Produkto aprašymas Specifikacijos: apie 60cm ilgis / 50cm ilgio Prekių medžiaga: pliušas

€11.95